Terme jezerčica

Terme Jezerčica nalaze se na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode u Donjoj Stubici. Voda prodire iz propusnih gornjobadenskih vapnenaca, temperature je 38° C, a po kemijskom sastavu je kalcijsko-magnezijska hidrokarbonatna, vadoznog porijekla. Smatra se da se nakuplja na južnim padinama planinskog niza Ivančica – Strahinjščica, a zagrijava na dnu Konjščinske sinklinale.

Terme Jezerčica otvorene su u listopadu 2005. g. u preuređenom kompleksu nekadašnjeg odmarališta „Hidroelektre“. Raspolažu s hotelskim smještajem u jednokrevetnim, dvokrevetnim i obiteljskim sobama.

Osim zdravstvenog razvijaju i kongresni turizam, te wellnes centar sa saunama, whirpoolom, prostorijama za razne vrste masaža i bazenom s termalnom vodom.

Za potrebe kongresnog turizma na raspolaganju su četiri kongresne dvorane, dvorana za skupove s kapacitetom do 200 sudionika, dvorana za sastanke, moderna tehnička oprema, te mogućnost simultanog prevođenja.

Vodeni vanjski sadržaj čine: olimpijski bazen, dječji bazen s vodenom kornjačom, masažni bazen s četiri tobogana, veseli klaun za najmlađe kupače. Od posebne važnosti je stalni dotok prirodne, termalne vode čiji je izvor tik do bazena.

Maštovita gastro ponuda temelji se na lokalnim jelima prema tradicionalnim receptima naših baka, uz bogatu vinsku kartu s velikim izborom domaćih i stranih vina, te slasticama iz vlastite proizvodnje.

Terme Jezerčica kreću u novu investiciju i dogradnju zimskog vodenog parka s čak 2 800 kvadrata natkrivenih bazena na tri etaže i wellness centra, izgradnju velikog plivačkog bazena, bazena za neplivače, dječjeg bazena i bazena s tri tobogana, te triju panoramskih sauna. Velikim staklenim hodnikom, iznad vodenog kompleksa, povezat će se hotel s kongresnim centrom i ugostiteljskim djelatnostima. Okolicu Terma krasit će jedinstveni Hrvatski vrt perunika na oko 3 tisuće kvadrata.

U budućnosti planira se i izgradnja idiličnih bungalova sa slamnatim krovovima, jacuzzijima i saunama.HOTEL TERME JEZERČICA
Toplička 80
49240 Donja Stubica Recepcija: mbelina@terme-jezercica.hr