LJETO U DVORCU ORŠIĆ 2023. – savršena ideja za nezaboravan izlet!

Od 30. lipnja do 21. srpnja bogat program: Ante Gelo Orkestar & vokalisti, Danijela Martinović, Cubismo, predstava „Kaj je ljubav“, Ethno Croatia i Međunarodni festival tamburice i folklora uz odličnu gastro-turističku ponudu Gupčevog kraja

 

Postoji li bolje vrijeme za kratke izlete, od ljeta? Tople ljetne večeri, opuštenost i zabava zagarantirani su, a na vama je samo da odaberete mjesto i ekipu! Jedna od destinacija na kojoj možete doživjeti nezaboravnu ljetnu avanturu je dvorac Oršić u Gornjoj Stubici u Gupčevom kraju.

LjetouOrsicu2023 LETAK A5 (1)

 

Bijeg od gradske žege uz kombinaciju izleta i odličnog zabavnog i kulturnog programa u prekrasnom atriju baroknog dvorca Oršić u Gornjoj Stubici u Gupčevom kraju. Zvuči kao bajka, no upravo ta bajka nalazi se iza leđa Medvednice i nudi se na dlanu. Izaberite svoj dan i uputite Gupčevim stazama koji uz povijesne bitke nudi odličan ljetni odmor i bogati kulturni program. Puno je dobrih razloga za posjet Gupčevom kraju, a u ljetnim mjesecima je to zasigurno manifestacija „Ljeto u dvorcu Oršić“ sa izvrsnim gastro delicijama koje nude okolni tradicijski restorani i potpunom relaksacijom na zagorskoj zelenoj rivijeri Termi Jezerčica. Dodamo li još uz to i bogati kulturno zabavni program, dobit ćemo savršenu ideju za odličan vikend!

Glazbeno – scenski festival „Ljeto u dvorcu Oršić 2023.“ sadržajnom raznolikošću i kvalitetom programa, doprinosi kulturnoj i turističkoj ponudi Krapinsko-zagorske županije u ljetnoj sezoni. Festival će se održati od 30.6. do 21.7.2023. u 7 programskih večeri.

Festival se održava već 18 godina zaredom. Od tada do danas, na njemu je održano preko 130 glazbenih i kulturnih večeri. Festival je postao jednim od simbola Gupčevog kraja koji je stvorio svoju vjernu publiku kroz dugi niz godina održavanja.

Organizator ovog festivala je TZ područja Donja Stubica i Gornja Stubica u suorganizaciji sa Muzejima hrvatskog zagorja – Muzej seljačkih buna.

 

OVOGODIŠNJI PROGRAM:

Kao i svake godine, ekipa Gupčevog kraja potrudila se da uz prirodne ljepote, ponudi i raznovrsni kulturno-glazbeni program, a na vama je da izaberete svoj dan i uz kupanje, odlične zagorske delicije, gledanje u prekrasno zelenilo, zaokružite vikend koncertom, predstavom ili festivalom. Izbor je na vama!

Doživi zelenilo Gupčevog kraja, smanji stres, OPUSTI SE, ZASLUŽIO SI!

Više na: www.gupcev-kraj.hr i https://www.facebook.com/ljetoudvorcuorsicgornjastubica