Smještaj

 

Smještaj

  Napisao/la Kruno Vlahović

terme---sobeTrenutno, u Donjoj Stubici, turistima se može ponuditi hotelski smještaj u hotelu Terme Jezerčica s kapacitetom 110 kreveta u 48 soba. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne (standard i superior), funkcionalno su opremljene, a boravak čini ugodnijim i inteligentni sustav soba. Hotel Terme Jezerčica gostima nudi mogućnost posluge u sobu, a od posebne je važnosti naglasiti kako je prirodna, izvorska termalna voda s ljekovitim svojstvima provedena kroz cijeli kompleks hotela.

U budućnosti, Hotel Terme Jezerčica, s dogradnjom zimskog vodenog parka, planira povećati smještajni kapacitet. Samim time povećat će se i smještajne mogućnosti u Donjoj Stubici.

U zadnjih nekoliko godina postoji povećani interes za privatnim smještajem, te se intenzivno radi na tome kako bi u budućnosti i privatni smještaj bio dio bogate turističke ponude našeg Grada.

Hotel-terme-jezercica

 
Natječaji, javni pozivi, obrasci

Objava Projekta: "Prilogodba studije izvodljivosti projekta sanacije glavnog kolektora Gornja Stubica-Oroslavje, Geotehnička prospekcija trase glavnog kolektora Gornja Suubica-Oroslavje, Geotehnička prospekcija trase glavnog kolektora aglomeracija Zabok i Zlatar Bistrica, Rješavanje imovinskopravnih odnosa aglomeracija Zabok i Zlatar Bistrica"   link...

Svi obrasci