BAYBARS ALTUNTAS U DONJOJ STUBICI

Baybars Altuntaş predsjednik Svjetskog foruma poslovnih anđela (WBAF), potpredsjednik Europske trgovinske asocijacije za poslovne anđele, seed projekte i druge dionike na tržištu u ranoj fazi razvoja (EBAN), predsjednik Udruge poslovnih anđela Turske (TBAA), svjetski ambasador poduzetništva za Tursku i zemlje Balkana, dobitnik nagrade “Best Individual” u Europi (EBAN) i jedan od najutjecanijih svjetskih poduzetnika, investitor, zvijezda turske verzije Shark Tanka odnosno poduzetničkog reality showa te autor bestselera „Iz autobusa u superauto: kako sam postao velika televizijska zvijezda i proslavljeni ulagač“, jedne od najprodavanijih knjiga svijeta, u kojoj opisuje svoje poduzetničko iskustvo i put do uspjeha, koji ovih dana boravi u Hrvatskoj, u nedjelju je u Krapini s krapinsko – zagorskim županom Željkom Kolarom, u prisutnosti gradonačelnika Donje Stubice Nikole Gospočića, potpisao ugovor u suradnji.

Prije samog potpisivanja, gospodin Altuntaş je upoznat s onim što Županija radi po pitanju razvoja poduzetništva i obrtništva, koje se investicije pripremaju kao pomoć start-upovima te o budućem znanstveno – edukacijskom centru, koji će biti u Donjoj Stubici, u dvorcu Stubički Golubovec, a koji Krapinsko – zagorska županija priprema u suradnji s Gradom Donja Stubica.

Tom prilikom gospodin Altuntaş je istaknuo:

– Kad sam od gospodina župana čuo za ideju pretvaranja jednog dvorca u znanstveno – edukacijski centar rekao sam sam sebi da je to zanimljivo, jer je već sama ideja inovativna. Stoga mi je zadovoljstvo podržati takav projekt i promovirat ćemo to globalno. Bit će to destinacija gdje će mladi poduzetnici moći razvijati svoje kreativno razmišljanje. Edukacija je vrlo važna, jer “uzalud imate dobrog konja, ako nemate džokeja koji ga zna voditi. Puno je veći broj konja nego džokeja, a ovaj će centar stvarati upravo džokeje” – objasnio je Altuntaş.
Dodao je da ovaj sporazum za WBAF znači da će sada imati lokaciju koja će okupljati poslovne inovatore na jednom mjestu.

Linkovi

Informacije

INFORMACIJE O GRADU DONJA STUBICA
ADRESA: Trg Matije Gupca 20/II
OIB: 31330710032
GRADONAČELNIK: Nikola Gospočić
TELEFON: 049/286-141
FAX: 049/286-112
MAIL: stubica@kr.t-com.hr
WEB: www.donjastubica.hr
STANOVNIŠTVO: 5680